مشاوره حقوقی رایگان - خسارت واحد مجاور

با سلام بنده یک واحد در یک ساختمان که دو ورودی دارد دارم از سرویس بهداشتی واحد مجاور که در ورودی دیگر است موجب خسارت به واحد بنده شده و مستأجر آن حاضر نیست شماره صاحب ملک را بدهد و اکنون نیز واحد تخلیه شده و من نمیتوانم با مالک تماس بگیرم، اکنون باید چگونه اقدام کنم برای جلوگیری و جبران خسارات بیشتر به واحدم؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.تامین دلیل کنید و سپس با تحقیقات مالک را پیدا کنید و طرح دعوی کنید.