مشاوره حقوقی رایگان - سند مشاعی

با سلام و احترام
لطفاً راهنمایی فرمایید سند مشاع با سند شش دانگ چه تفاوتی داره و در صورتی که قطعه زمینی با سند مشاعی مورد معامله باشه، میبایست چه نوع تعهد و یا مدارکی از خریدار گرفت که حکم سند شش دانگ را داشته باشه!؟

پیشاپیش از همکاری شما عزیزان کمال تشکر و قدردانی را دارم

پاسخ ها :

ولی جلالی

جناب آقای ولی جلالی :

سند مشاع سندی است که شما در همه اجزا مال مشاع با فروشنده شریک هستین و بصورت افراز در نیامده و سهم خریدار از مال خریداری شده از سهم فروشنده جدا نیست.چیزی بنام ششدانگ در اسناد مشاعی وجود ندارد

پرسشگر :

ممنون از راهنمايي شما
منظور من اينه ك اگه بخواي قطعه ملكي با سند مشاع خريداري نمود چ نوع مدركي (وكالت نامه، اقرارنامه و ...) بايستي از فروشنده گرفت ك در اينده خود فروشنده يا ورثه و يا ... نتونند ادعايي در خصوص مال فروخته شده داشته باشن
بازم سپاسگزارم

یک وکیل

با سلام سند مشاع یعنی شما و خریدار شریک هستید در کلیه اجزای ملک و کسی نمی تواند ادعا کند قسمت خاصی متعلق به اوست مگر در صورتی که از اداره ثبت تقاضای افراز ملک را بدهید.

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند اما جهت تنظیم قرارداد نیاز به بررسی سند و تعهدات طرفین نسبت به یکدیگر و ... نیاز است لذا مشاوره حضوری با وکلا را توصیه می نمایم