مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به فروش زمین بصورت چک و مبلغ نقدی بابت خسارت و ضرر

با سلام
زمینی جهت فروش با سند ملکی به املاک سپرده ام گویا مشتری پیدا شده که طبق ادعا ایشان ملکی را فروخته اند و بابت مقداری از آن چک 3 ماه دیگر را دریافت کرده اند ! حال میخواهند با همان چک زمین بنده را خریداری نمایند و مقداری مبلغ نقدی ( حدود 500 میلیون تومان ) نیز پرداخت نمایند ...
سوال بنده این است که اگر با ایشان معامله انجام دهم و چک به هر دلیلی پاس نشود بنده در چه صورتی میتوانم به سادگی معامله خود را فسخ کرده و زمین خود را پس بگیرم ؟
در سوال ها مشاهده کردم که اگر چک را برگشت بزنیم گویا طلب مال کرده ایم و دیگر حق فسخ نداریم !
ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در قرارداد نوشته شود در صورتی که چک به شماره... و.... پرداخت نشود فروشنده می تواند مستقیما قرارداد را فسخ نماید و خریدار حق هیجگونه اعتراضی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در قرارداد شرط کنید اگر چک پاس نشود فروشند حق فسخ دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در قرارداد خود این شرط را بگذارید که درصورتی که سر وقت چک نقد نشود معامله فسخ میگردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در قرارداد خود این شرط را بگذارید که درصورتی که سر وقت چک نقد نشود معامله فسخ میگردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در قرارداد شرط کنید که درصورتی که در موعد مقرر چک نقد نشود معامله فسخ میگردد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در قرارداد خود شرط را حتما قید کنید در صورتیکه در موعد مقرر چک نقد نشود معامله فسخ میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

درصورتی که سر وقت چک نقد نشود معامله فسخ میگردد