مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه به دلیل عدم تامین وجه

با سلام من ملکی را به شخصی فروخته ام در عوض دو فقره چک بابت تمامی ثمن معامله گرفته ام در قولنامه ذکر کرده ام که در صورت پاس نشدن هر یک از چک ها معامله فسخ و خریدار باید خسارت حق فسخ بپردازد لطفا راهنمایی کنید چطور میتوانم به شکل قانونی معامله را فسخ و حقوق خود را استیفا نمایم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چک را برگشت بزنید و با ارسال اظهارنامه فسخ معامله را اعلام و سپس دادخواست تنفیذ فسخ و مطالبه خسارت بدهید

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

بادرود . اگر دو فقره چک گرفتید تاریخ آخرین چک ملاک است . در نتیجه وقتی چکها را برگشت زدید البته اگر به دلیل کسر موجودی باشد اظهارنامه ای ارسال کنید و در آن فسخ معامله را اعلام کنید و با فاصله کمی دادخواست تایید فسخ معامله را ثبت کنید و اگر خسارات قراردادی منافاتی با فسخ ندارد آن را هم طلب کنید. هر چند در مدت حق فسخ باید حق فروش یا هر گونه معامله را (به صورت جزئی و به مدت محدود به تاریخ آخرین چک) از خریدار سلب می کردید اما چنانچه در این مدت ملک را فروخته باشد باید ابطال معامله دوم هم دادخواست داده شود.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بستگی دارد که شرط مزبور شرط انفساخ بوده باشد که نیاز به اعلام ندارد اما اگر شرط فسخ باشد از طریق اظهارنامه اعلام و سپس دادخواست فسخ بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای فسخ بیع ،
شما باید ابتدا یک
اظهارنامه مبنی بر فسخ بیع ، برای خریدار ارسال نمایید و سپس باید دادخواست تنفیذ فسخ بیع
و خسارات را مطرح نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر دو فقره چک گرفتید تاریخ آخرین چک ملاک است .بدوا اظهارنامه ارسال کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چک را برگشت بزنید و اظهارنامه فطخ بفرستید . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تنفیذ فسخ و مطالبه خسارت بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
بدوا اظهارنامه ای جهت فسخ ارسال سپس دادخواست تنفیذ فسخ و مطالبه خسارات را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا مراتب اعلام فسخ را به طرف مقابل طی اظهارنامه ابلاغ و سپس دادخواست تایید فسخ را تقدیم نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید دادخواست تایید و تنفیذ فسخ در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید