مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ثمن‌

سلام
در صورتی که فروشنده ملک را به صورت چکی بفروشد و همراه مبایعه نامه وکالت بلاعزل به خریدار بدهد و ملک توسط خریدار به شخص ثالث واگذار گردد . فروشنده اول در صورت پاس نشدن چک‌ها می‌تواند معامله اول را فسخ و ملک را پس بگیرد .

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام خیر نمیتواند
چون دلایل فسخ در قانون مشخص است و قید فوریت دارد
مگر اینکه در معامله شرط شده باشد درصورت پاس نشدن چکهابهر دلیلی این معامله منفسخ میباشد در این صورت ، میتواند اظهارنامه تنفیذ فسخ را برای خریداران بفرستد و بعد دادخواست تقاضای تایید و تنفیذ فسخ بدهد و ملک با صطلاح برگردد اما اگر مشتری حتی1000 تومن از قیمت را داده باشد و فروشنده بگوید بقیه پولم را بده دیگر نمیتواند فسخ کندچون الزام وی بپرداخت ثمن معامله را خواسته ست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که حق فسخ قید شده باشد تحت شرایطی می توانید معامله را فسخ کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرط فسخ معامله وجود داشته باشد بله امکانپذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورتی که حق فسخ قید شده باشد تحت شرایطی می توانید معامله را فسخ کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت شرایطی می توانید معامله را فسخ کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به شروط و مفاد قراردادی دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر شرط فسخ معامله در مبایعه نامه پیش بینی شده باشد بله و در کل بستگی به قرارداد دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مگر در قرارداد شرط فسخ یا شرط انفساخ در صورت عدم پرداخت
مبلغ چک ها پیش بینی شده باشد یا ...