مشاوره حقوقی رایگان - اجرای دستور تخلیه

سلام. برای مستاجر من دستور تخلیه صادر شد 2هفته بهش مهلت دادند و بعد از اینکه برای اجرای دستور تخلیه به اجرای احکام مراجعه کردم و ودیعه هم به حساب دادگستری ریختم گفتند باید برای توقیف ودیعه هم دادخواست بدید. بعد از انجام این مرحله پیامک آمد که پرونده شما به شعبه 4 اجرا شورا واصل شد. میخواستم بپرسم کی دستور تخلیه اجرا میشه و مستاجر رو بیرون میکنند؟ و تکلیف بدهی های مستاجر چی میشه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از مهلت دو هفته تخیله میشود واگر شما تامین خواسته نسبت یه ودیعه کردید به مطالبات شما رسیدگی و از ان ودیعه کم میشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پس از مهلت دوهفته اقدام به تخلیه می شود پیگیر باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پس از مهلت دوهفته اقدام به تخلیه می شود پیگیر باشید