مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سلام وقت بخیر همسر بنده 10سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارد الان شرکتشون تعدیل نیرو کردن از لحاظ سنی33سال سن دارن برای اینکه گپ بین سوابق بیمشون نیفته میخواهیم بیمه زنان خانه‌ دار کنیم تا هر زمانی که مجدد مشغول به کار بشن خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد فعلا چند ماهی از این بیمه برای سوابق رد کنن و هر زمانی که مشغول به کار شدن از سمت کارفرما بیمه شوند و این بیمه زنان خانه‌ دار قطع کنیم ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از کارفرما بخواهید عدم نیاز دهد تا حقوق در نظر گرفته شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر تعدیل نیرو شده اند می توانند از بیمه بیکاری استفاده نمایند و در مورد سوال تان نیز �سخ مثبت است می‌توانند بیمه زنان خانه دار شوند