مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات درون ساختمان

با سلام
متاسفانه در ساختمان و همسايگي ما يک عدد بي فرهنگ زندگي ميکند . بنا به تقاضايي که داشتند براي بازبيني از دوربين ها ، در شرايطي که حتي شارژ خودشون و هم پرداخت نکردند و مصوبه هاي تعميراتي ساختمان رو هم پرداخت نکردن ، به ايشان توسط مسئول دوربين که يکي از مالکين از ابتدا بوده گفته شده که يا هارد و يا فلش مموري بزرگي بياريد که حجم فايل مدنظر رو برايتان انتقال دهيم ولي ايشان بدون توجه به اين حرف و از روي کوته فکري اقدام به کندن دوربين کردند و تقاضا دارند يا بايد رمز رو من داشته باشم يا بقيه دوربين ها رو هم ميکنم در صورتي که اين رمز بايد در اختيار هييت مديره و مدير ساختمان باشه چرا که چندين ماه قبل بنا به اقدام هاي همين شخص خيلي از فايل ها از بين رفت و منجر به تعويض دستگاه شد که همه ي اعضا متضرر شدند
با اين تفاسير خواستم ببينم براي پيگيري به کدام ماده يا قانون بايد استناد کنيم
شايان به ذکر هست که هيچ يک از اعضا ساختمان رضايت ندارند که اين شخص دسترسي داشته باشه چرا که زماني که اختيار داشتند اگر کسي فايل يا تصويري ميخواست علاوه بر اينکه همکاري نميکردند به صورت مشکوک بعضي فايل ها پاک ميشدند.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً دوربین های مداربسته بر عهده هیئت مدیره و مدیر ساختمان خواهد بود و نیازی به دسترسی سایر مالکین نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید به عنوان مزاحمت و تخریب شکایت نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مدیریت ساختمان می توانند از ایشان شکایت ای تحت عنوان تخریب و ایجاد مزاحمت نمایند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در اختیار هیئت مدیره است و
می تواند با تامین دلیل و شهادت شهود تحت عنوان مزاحمت و تخریب از ایشان شکایت کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در اختیار هیئت مدیره است و می تواند با تامین دلیل و شهادت شهود تحت عنوان مزاحمت و تخریب از ایشان شکایت کند.