مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای طلاق

با سلام رای دادگاه طلاق من با توجه به شروط ضمن عقد و ازدواج مجدد شوهرم بدون اجازه من که این ازدواج دایم شوهرم ثبت نشده بوده و اقرار خود شوهرم صادر شده است و حالا شوهرم اعتراض به رای طلاق گذاشته و آیا پرونده به دادگاه تجدیدنظر میرود آیا امکان نقض رای طلاق من وجود دارد ممکن است چه دلایلی بیاورد برای نقض رای طلاق برای دادگاه تجدیدنظر ممنون راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام بله پرونده به دادگاه تجدیدنظر فرستاده می شود، امکان نقض هم وجود دارد اما بدون بررسی کامل پرونده نمی توان نظر داد و اینکه همسر شما چه دلیلی بیاورد اصلا برای کسی قابل پیش بینی نیست.

یک وکیل

پرونده قانونا به دادگاه تجدیدنظر فرستاده خواهد شد و با توجه به اقرار همسرتان علی الاصول امکان نقض رای وجود ندارد مگر اینکه دلایل و مدارک جدیدی ارایه نموده باشند بهتر است با رونوشت لایحه دفاعیه همسرتان به یک وکیل جهت مراجعه و پاسخ به لایحه مشاوره نمایید