مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت پول سرقفلی از اجراییات دادگاه

باسلام . طی حکم دادگاه قیمت سرقفلی مشخص شده و حکم تخلیه صادر شده و درصورتی که مالک این مبلغ را به حساب دادگستری واریز کند ،طی چندروز و با ارائه چه مدارکی میتوان این پول رو دریافت کرد
آیا برای گرفتن پول سرقفلی نیاز به تسویه دارایی و ...هست که به دادگاه داد یا همان مبلغ درج شده در حکم را به مستاجر میدهند

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به محض واریز حق کسب و پیشه و تجارت شما به حساب دادگستری وجوه قابل پرداخت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از تسویه طبق محتوای اجراییه قابل دریافت است

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
اگرشماذینفع درپرونده هستید بلافاصله پس ازواریز میتوانید جهت اخذ مبلغ به دادگاه مراجعه نمائید نیازبه مفاصای مالیاتی نداره مگراینکه دادگاه درحکم این مورد راقیدکرده باشد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بلافاصله بعد از واریز پول می توانید مراجعه کنید