مشاوره حقوقی رایگان - دیه بابت عمل زیبایی سینه

بنده سه سال پیش پیش یه جراح داخلی سینه عمل کردم که متاسفانه این عمل به سه بار عمل دیگه کشیده شد که تمام سینه ام هم نکروز شد الان هم یه پزشک دیگر عمل کرده فعلا یکم خالی کرده که تا 6 ماه دیگه با پروتزپر کنه چند درصد دیه تعلق میگیره شکایت کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در دادسرای پزشکی شکایت کنید و قصور پزشک و میزان صدمات مشخص شود کارشناس مربوطه میزان دیه را مشخص میکند

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

سلام وقت به خیر نیاز در این حد توضیحات قابل پاسخ دقیق نیست برای تعیین دیه قبل از هر چیز باید تقصیر پزشک اثبات شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میزان صدمات را پزشکی قانونی تعیین میکند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید شکایت کنبد تا در صورت قصور پزشکی شکایت تحت عنوان مطالبه دیه شود تا تعیین و پرداخت شود

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام
شما ابتدا باید قصور پزشکی را اثبات نمایید
و میزان دیه بستگی به نظر پزشکی قانونی دارد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بستگی به نظر پزشکی قانونی دارد و اینکه چه مقدار از سینه شما از بین رفته و چه مقدار هنوز موجود است و اینکه احتمال ترمیم هست یا خیر

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

میزان صدمات بدنی را پزشکی قانونی تعیین می کند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با معاینه دقیق پزشکی قانونی درصد دیه مشخص میشود که در اجرای احکام محاسبه میشود