مشاوره حقوقی رایگان - تصرف سهم الارث

باسلام مدت چهل ساله که حق ارث مارا تصرف کردند در این مدت شکایتی هم کردیم ولی اشتباهی شکایت رد شده گواهی حصر وراثت و رونوشت سند هم از دفترخانه گرفته ایم آیا باگذشت زمان لطمه به حق ما می‌شود کلیه سهم ارث مال چهار برادر بود همگی فوت شدند. چگونه پیگیر باشیم سال 64 دادخواست دادند نمی دونیم جوابش چی بوده لطفا راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
گذشت زمان مانع از رسیدن به حق و حقوق شما نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست تقسیم ترکه دهید تا سهم الارث هریک از وراث مشخص شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح دادخواست دارید ولیکن ابتدا باید از دادگاه صادر کننده رای پیگیری نتیجه دعوی یابد شوید و بر اساس آن اقدام نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
معمولاً امور حقوقی مشمول مرور زمان نخواهند شد.