مشاوره حقوقی رایگان - جهت رد کارشناسی

دریک پرونده الزام به تعهد کارشناسی که تامین دلیل انجام داده بود در اجرا راجع به ماهیت قرارداد که تعهد داکت اسپلیت بوده یا رادیاتور نظر داده و رادیاتور را تایید کرده درصورتی که قرارداد به خط کارفرما داکت اسپلیت قید شده در صورتی که صلاحیت کارشناس ماشین آلات ورق شبکه بوده آیا اولا جهات رد برایش محسوب میشود ثانیا صلاحیت اظهار نظر داشته است؟ ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در مهلت مقرر قانونی اقدام به ثبت اعتراض مستدل و مستند با همکاری وکیل نمایید