مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اساسنامه شركت

با سلام ،‌ من به همراه يكي از دوستان حدود 8 سال قبل يك شركت ثبت كرديم جهت فعاليت اينترنتي و الان حدود 6 ساليست كه اصلا فعاليتي نداريم و كار رو تعطيل كردم.
آيا بايد اساسنامه رو باطل كنيم يا خير ؟
اگه باطل نكنيم ممكنه براش ماليات بخوره ؟ يا مشكلاتي پيش بياد ؟

ممنون از راهنماييتون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید نسبت به انحلال شرکت اقدام نمایید در غیر اینصورت علی الراس مالیات برای شما تعیین خواهد شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر قصد ندارید در آینده مجددا فعالش کنید حتما طی مجمع عمومی انحلال کنید و به اداره ثبت شرکتها اعلام کنید تا انحلال در اداره ثبت هم ثبت شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسیت به انحلال شرکت اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود حتما باید نسبت به انحلال شرکت اقدام نمایید زیرا بار مالی دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید اعلام عدم فعالیت خود را همان زمان به اداره مالیات اعلام میکردید