مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام

سلام.خسته نباشید.من یه خانوم هستم و 30 سالمه و ازدواج کردم.مقداری املاک و ماشین به نامم هست که با درآمد خود و کمک خانواده خودم خریدم و همسرم هیچ گونه کمک مالی در خرید این املاک و اموال به من نکرده است میخواستم بدونم میشه یه وکالت یا چیزی تنظیم کنم که بعد از مرگم همه این اموال به خانواده خودم برسه؟ چون خودم زحمت کشیدم و خریدم و شوهرم هیچ کمک مالی در خرید این اموال به من نکرده است نمیخوام بعد از مرگم همه چیزایی که دارم بهش برسه.میخوام اموالم به خانواده خودم برسه و اگه خانواده ام صلاح دونستن خودشون به شوهرم ملکی یا پولی بدن

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بله می توانید صلح نمایید اما وکالت با فوت منفسخ می شود در صورت نیاز تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اثر وکالت تا زمان حیات شخص است. می توانید تا یک سوم اموالتان را وصیت کنید و به هر کس بخواهید بدهید. موضوع دیگر اینکه همسر شما بابت مهریه شما ، اگر نپرداخته باشد ، خدای نکرده بعد از فوت شما به پدر و مادرتان مدیون است. پدر و مادر هر کدام یک ششم ارث می برند. پس یعنی تا زمانیکه همسرتان دین خود را نداده از سهم الارث شما مالی نمی‌برد. ولی دوست عزیز شما جوان هستید و ممکن است بچه دار شوید. توصیه می‌شود وصیت کنید تا زمانیکه فرزند ندارید یک سوم اموالتان به پدر و مادر برسد اما اگر فرزند دار شدید برای فرزند خود وصیت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید در دفترخانه عقد صلح عمری با شرط حق فسخ برای مصالح ( شما ) تا زمان فوت مصالح و با سلب و اسقاط حق فروش و انتقال توسط متصالح تا زمان فوت مصالح و با شرط استفاده از منافع مورد صلح توسط مصالح و
.... تنظیم نمایید