مشاوره حقوقی رایگان - صلح

باسلام. پدربزرگم فوت کرده درزمان حیات کل اموال صلح کرده بنام همسر دومش .همسر اولش 30سال پیش فوت کرده از همسر اول 3تافرزند داشته بچه‌ های همسر دوم میگن به شمار ارث تعلق نمیگیره اموال پدربزرگم اوقافیه

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

درخواست گواهی انحصار ورثه و تقسیم ترکه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به نام همسرش صلح کرده باشد بقیه وراث حق اعتراض ندارند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در زمان حیات اموال خود را صلح کرده دیگر مالی وجود ندارد که به ارث برسد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

آرژانتین می تواند در زمان حیات خود است و اموال خود هرگونه تصویر می خواهد بگیرد مگر اینکه ثابت کنید که اون اقدام به صورت قانونی انجام نپذیرفته است

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

اگر کل اموال را صلح کرده باشد دیگر ماترکی وجود ندارد که تقاضای ارثیه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر به نام همسرش صلح کرده باشد درست است سایر ورثه ارث نمبرند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد
چیز دیگری جز اموال وقفی و صلح شده باشد به شما نیز می‌رسد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام اگر در زمان حیات صلح کرده باشد دیگر مالی برای تقسیم وجود نداشته باشد اصولا ارثی در کار نیست ولی اگر صلح را برای بعد از مرگش کرده آن صلح تا یک سوم اموال صحیح است و دو سوم دیگر به سایر ورثه میرسد در صورت نیاز به وکیل از طریق سایت به بنده مراجعه نمایید