مشاوره حقوقی رایگان - خودرو پارکینگ مانده

سلام در سال 94 بنده تصادف کردم 70 درضد ماشین از بین رفت خودرو بنام پدرم هست و پدره بنده مفقود مکان هستم و حدود 10 سال دسترسی بهشون نداریم خودرو بعد تصادف به یک پارکینگ که توسط راهنمایی و رانندگی منتقل شد حدود 3 سال از این جریان میگذرد ایا مالک پارکینگ خودرو را مصادره کرده برا شخص بنده تعهدی ایجاد نمیشود این 4 سال بدهی پارکینگ را بدهم؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام اگر مصادره خودرو کفاف بدهی هزینه پارگینگ نکرد می تواند نسبت به مازاد به شما رجوع کند.