مشاوره حقوقی رایگان - برای پرداخت سکه های مهریه در شهر دیگر چکار کنم ؟

من در 23 مرداد ماه محکوم به پرداخت مهریه هر دو ماه یک ربع سکه در شعبه اول دادگاه زاهدان شده ام در پرونده هم آدرس محل سکونتم مشهد می باشد الان برایم خیلی مشکل است تا زاهدان بروم هر دو ماه ربع سکه را بدهم راه قانونی آن چگونه است که بتوانم در دادگستری مشهد یا اجرای احکام مشهد ربع سکه را تحویل بدهم .

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما بايد باپست سفارشي اقدام به تحويل به اجراي احكام نماييد

یک وکیل

با سلام به اجرای احکام زاهدان مراجعه کنید و درخواست نیابت در اجرای حکم را در مشهد کنید ممکن است قبول کنند.

یک وکیل

با همکار محترم سرکار خانم جرجانی هم نظر هستم

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

با نظر همکار محترم سرکار خانم جرجانی موافق هستم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.از طریق پست/یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

عموما این موارد از طریق اجرای احکام و رای زنی حل خواهد شد اما دادگاه محل صدور رای باید در جریان این موضوع قرار گیرد. در غیر این صورت پست راهکار شما خواهد بود.