مشاوره حقوقی رایگان - عدم عودت ودیعه (قرض الحسنه) اجاره ملک توسط موجر

با سلام،
پس از تخلیه مستاجره و طلب وجه ودیعه، با عدم پرداخت و در نهایت اعلام ناتوانی وی (موجر) از پرداخت به دلیل عدم موجودی مواجه شدم. بنا به عدم مشخص کردم زمان پراخت یا طرح شرایطی برای پرداخت، نخست طرح اظهاریه به جهت طلب وجه ودیعه نمودم و پس از عدم پاسخ وی به اظهاریه، دادخواست کیفری تحت عنوان خیانت در امانت را تسلیم کردم.
حال؛
1-بنا به عنوان "قرض الحسنه" در متن قرارداد متداول، مورد "خیانت در امانت" مشمول این مورد می شود؟
2- عدم پرداخت چند نوبت اجاره یا طرح خسارت به مستاجره، مدخلیتی در دعوی فوق ایجاد می کند؟
3- در صورت رد شدن دادخواست"خیانت در امانت" آیا موجر امکان طرح دعوی در جهت اعاده حیثیت دارد؟ و نیز در این صورت(رد خواسته) امکان طرح مجدد دعوی به صورت حقوقی وجود دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

1-خیر فاقد وصف کیفری است
2- موضوع دارای وصف حقوقی و باید دادخواست مناسب طرح نمایید
3- بله می توانید به صورت حقوقی اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست حقوقی مناسب بدهیداگر چنانچه دارای ابهام هستید از طریق مشاوره تلفنی اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جرم خیانت در امانت محسوب نمیشود شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر و هزینه دادرسی را مطرح نمایید
خیر موجر نمیتواند شکایت اعاده حیثیت را مطرح کند