مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام تصرف ملک توسط مستاجر

سلام وقت بخیر

در صورتی که موجر در پایان موعد اجاره نامه ودیعه رو به مستاجر بازنگردانده باشه، امکان دریافت حکم تخلیه و اجرت المثل ایام تصرف رو داره ؟ مستاجر به دلیل عدم دریافت ودیعه ملک رو به موجر تحویل نداده.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یکی از شرایط تخلیه، ایداع ودیعه است و موجر نمی‌تواند به بهانه‌های واهی از استرداد وجوه جلوگیری کند. در صورتی که ملک را تخلیه کرده‌اید نسبت به استرداد وجوه خود از طریق ثبت دادخواست مربوطه در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش اقدام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر باید مبالغ به صندوق واریز گردد آنگاه دادخواست دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
با شرایطی امکانپذیر است

و مستاجر اشتباه کرده است و باید طبق قانون عمل نماید
و ...

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

موجر برای اجرت المثل ایام تصرف باید طرح دعوی نماید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مستاجر می بایست در انقضای مدت اجاره ملک را تخلیه و از طریق شورا حل اختلاف تامین دلیل نماید سپس از طریق مرجع صالح دادخواست مطالبه وجه ودیعه را تقدیم نماید .