مشاوره حقوقی رایگان - ندادن پول از طرف صاحب خونه

با سلام. ما مستاجر هستیم و در 1 شهریور مهلت ما تمام‌ شده و ما یک خانه دیگه پیدا کردیم تا قرارداد ببندیم ولی صاحب خانه تا الان به ما هیچ پولی نداده و حاضر به دادن پول به ما نیست چون تخلیه نکردیم و سوال من اینه مگه میشه بدون پول بری قرارداد ببندی حداقل مگه صاحب خونه نباید 75 درصد پول به ما بده بقیش موقع تخلیه بده ولی ایشون هیچ پولی از رهن به ما نداده و اصرار رو تخلیه ما داره و ما چون پولی نگرفتیم و اون حاضر به دادن پول نمیشه فکر کردیم شکایت کنیم من میخواستم شما لطف کنید مارو راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام پرداخت پول پیش باید همزمان با تخلیه یاشه اما موضوع رو مسالمت آمیز حل کنید پشت قرارداد اجاره قبلی با مالک توافق کنید که نیمی از پول شما رو پرداخت کنن و تاریخ معینی برای تخلیه مشخص کنید تا مشکل حل بشه

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

پرداخت پول باید همزمان با تخلیه باشد در صورت استنکاف موجر تامین دلیل کنید از طریق شورا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان تخلیه و هم زمان با تحویل کلید باید کل پول پیش باید پرداخت بشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و اگر نتیجه نداد دادخواست الزام به انجام تعهد دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هیر همچنین موردی وجود ندارد باید تخلیه کتید پول را دربافت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم تا زمانی که شما ملک را تخلیه نکرده اید مشمول اجاره خواهید شد هر یک از دو نفر اگر ابداعی داشته باشد می بایست ابتدا تعهد خود را انجام دهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرداخت پول باید همزمان با تخلیه باشد در پشت قرارداد با مالک توافق کنید که نیمی از پول شما رو پرداخت کنن و تاریخ معینی برای تخلیه مشخص کنید تا مشکل حل بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما ابتدا اظهارنامه برای موجر ارسال نمایید
و باید با موجر توافق نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارسال اظهارنامه موضوع را به اطلاع موجر برسانید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا باید تخلیه را تامین دلیل کنید بعد به استناد تامین دلیل دادخواست استرداد ودیعه بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چنین چیزی در قانون نیامده. توافقی عمل کنید