مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن شماره سریال شناسنامه

باعرض سلام وخسته نباشیدبنده ف.الف 35 ساله از مشهد هستم که پدرم 11 سال است که درزندان به سر میبرد و بدلیل نداشتن شماره سریال شناسنامه اش نمیتواند در سیستم ثبت ثناک ند بنده از شما عاجزانه خواهشمندم که یه مرحمتی بفرمایید تا پدرم بتوانند بعد سالها دور از خانه و خانواده دوباره به آغوش گرم خانواده برگردند اسم پدر بنده : الف.الف فرزند: ع. به شماره شناسنامه: .... و کد ملی : ..... میباشد با تشکر فراوان از محضر گرامیتون.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای بررسی شناسنامه پدر خود از طریق اداره ثبت احوال فعلاً بایستی پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

برای برسی و تعویض شناسنامه به اداره ثبت مراجعه نمایید