مشاوره حقوقی رایگان - سامانه ثنا

قبلا با سریال شناسنامه قدیمی در سامانه ثنا ثبت نام کردم و بعد شناسنامه جدید گرفتم الان برای ورود به سامانه ثنا به مشکل خوردم سریال شناسنامه قدیمی را می خواهد که ندارمش برای ورود و اصلاح اطلاعات حتما سریال شناسنامه قدیمی را می خواد بخواهم دورباره ثبت نام کنم خطا میده که قبلا ثبت نام کردید چطوری باید وارد بشم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام به صورت حضوری به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بروید و در خواست اصلاح دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به صورت حضوری به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به نزدیکترین دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه فرمائید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از ثبت احوال پیگیری کنید یا از بین مدارک خود کپی شناسنامه قبل را

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می بایست به صورت حضوری به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمایید