مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام بنده برای شخصی کار کردم که کل طلبم 14 میلیون می شد اما یه چک به مبلغ 7 میلیون برای بنده صادر کرد و پاس شده : توی شرح چک نوشته که بابت کلیه طلب و بیمه و ...
در صورت شکایت کردن میتونم بقیه پول ازش بگیرم یا طبق چک صادر شده محکوم میشم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طرح دعوا کنید می تواند به آن استناد کند و در این صورت به نظر طرح دعوا نتیجه ای نخواهد داشت.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ایشان به چک استناد نماید دعوی شما
با مشکل و ایراد مواجهه خواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه طرح دعوا کنید میتوان به آن استناد کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر ایشان به چک استناد نماید دعوی شما با مشکل و ایراد مواجهه خواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورتیکه طرح دعوا کنید میتوان به آن استناد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی شما باید اثبات نمایید که تمام مبلغ حقوق معوقه شما چه میزبان بوده است و اگر شما بتوانید اثبات نمایید که حقوق معوقه شما 14 میلیون بوده است حکم به نفع شما صادر خواهد شد