مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه چک

باسلام
بنده یک طلبی از یکی داشتم ایشون بعد از مدتها امروز و فردا کردن یک چک یک میلیارد تومنی به من داد که صاحب چک خودش هم نیست بنام من و با کد ملی من ثبت شده اما چک به تاریخ 3ماه پیش نوشته شده و ثبتش برای برج 8 هست ومن 3 ماه پیش به تاریخ روی چک بردم بانک گفتند تاریخ ثبت مهم هست حالا میخوام بدونم اگر به تاریخ ثبت سامانه برم بانک بازهم وصول نشه چه اقدامی باید بکنم واینکه اگر وصول نشه به شکایت برسه این 3ماه رو هم میتونم طلب کنم ؟چون مخصوصا ثبت رو اشتباه زد قبل از سررسید تاریخ روی چک هرچی هم گفتم باز ثبت رو درست نکرد شکایت من علیه کسی که طلب دارم باید باشه یا صادر کننده چک ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

گواهی عدم پرداخت دریافت و نسبت به اجرائیه اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر در حساب موجودی نبود شما باید چک را فرم بزنید و
و در اجرای ثبت درخواست اجرای چک را مطرح نمایید
و درخواست استعلام سه گانه را نمایید تا حساب های بانکی ایشان توقیف بشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
گواهی عدم پرداخت بگیرید و سایر مراحل را طی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از اخذ گواهی عدم پرداخت می توانید درخواست صدور اجرائیه بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید دادخواست مطالبه وجه چک دهید و تامین خواسته بگیرید و اموالش را توقیف کنید.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام‌با اخذ گواهی عدم پرداخت اقدام قانونی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا به بانک مراجعه و برگشت بزنید
بعد به اداره ثبت رفته
و تمام اموال را استعلام و توقیف کنید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر کسری موجودی داشت فرم بزنید و دادخواست مطالبه وجه چک و درخوایت اجراییه نمایید