مشاوره حقوقی رایگان - نحوه بازپس گیری حق

سلام.من جهت خرید آپارتمان پول خرید آن رو دادم پدر زنم بعلت مشغله کاری تا ایشون برن تهیه کنند بعد خریداری بهم زنگ زدن که خونه رو 3 دانگ به اسم من و 3 دانگ به اسم زنم زدن در حالی که کل مبلغ خرید رو من داده بودم که همین موضوع باعث اختلاف بین من و همسرم شد تا اینکه همسرم مهریه خودش رو به اجرا گذاشت الان آیا من میتونم ادعایی درباره 3 دانگ همسرم داشته باشم و آن رو بابت مهریه بزارم یا نه و اینکه همسرم میتونه 3 دانگ من رو که تنها دارایی من است رو توقیف بزنه یا نه

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به حساسیت موضوع شما و نیاز به بررسی و گفت و گو دارید لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سه دانگ شما قابل توقیف نیست و مستثنیات دین محسوب می شود.
در خصوص سه دانگ دیگر می توانید اعلام کنید که هبه بوده و از هبه رجوع کنید یا دادخواست مطالبه وجه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله سه دانگ شما قابل توقیف است مگر آنکه ثابت نماید جزء مستثنیات دین می باشد از طرف دیگر در صورتی که اثبات نمایید که به همسرتان منتقل نموده اید بابت مهریه یا بخشی از آن است که می‌تواند شامل آن گردد در غیر اینصورت خیر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و توضیحات بیشتر دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن مبایعه نامه دارد و در خصوص توقیف ملک آن سه دانگ قابل توقیف است ولی شرایطی دارد .
در صورت تمایل تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله سه دانگ شما قابل توقیف است مگر آنکه ثابت نماید جزء مستثنیات دین می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله البته با شرایطی خاص میتوانید ادعا نمایید که انتقال سه دانگ بابت
مهریه بوده است البته اگر ... جهت مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بستگی به متن مبایعه نامه دارد و در خصوص توقیف ملک آن سه دانگ قابل توقیف است ولی شرایطی دارد . در صورت تمایل تماس بگیرید