مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط خانوم

با سلام زنم به مدت یک ماه هست که منزل را ترک کردن و به خانه پدرشون رفتن بدون هیچ دلیلی و با پدر و مادرش هم بحث کردن و ازخانه پدرشون خارج شدن و به خانه مادربزرگ شون رفتن. و بعد مدتی آمدن و اسباب های خودشون بردن و یک خانه برای خانومم قولنامه کردن آیا یک زن متاهل میتونه خانه قولنامه کند زندگی بکن. بنده خیلی مراجعه کردم برای بازگشت ایشون اما ایشون نیامدن و گفتن قصد جدا شدن دارن. اما برای جدا شدن هم هیچ اقدامی نکردن من باید چکار کنم ممنون

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله میتونن خونه جدا اجاره کنن شما هم میتونین دادخواست الزام به تمکین بدین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند خانه را بخرد یا اجاره کند و لی شمادادخواستالزام به تمکین بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تمکین را مطرح کنید . برای مشاوره بیشتر می توانید تماس بگیرید