مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

من اقدام به توقیف فیزیکی ماشین برای مهریه کردم حکم توقیف فیزیکی اومده از آنجایی که همسرم شک داشته وراثت بچه هامون با خودشونه ایشون اونا رو آزمایش برده و جوابشو به من نگفته و دایما تهدید میکنه اگر سرزندگی برنگردی و با آبروی من و بچه ها بازی بشه منم به دادگاه برسه جلوی قاضی آبروتو میبرم و مدرک رو میکنم با این شرایط من توسط پلیس راهور ماشینشو که حکمشو دارم بخوابونم با این باعث جری تر شدن ایشون و آبروریزی میشه. لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خطایی کردید بهتر است به صورت توافقی مشکل را حل و فصل کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اون نمیتونه کاری کنه مهمل قانونی نداره. شما به مراحل توقیف خودرو ادامه بده و در این اثنا وکالت در طلاق بگیر. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر از خود مطمئن هستید به روند ادامه دهید در غیر این صورت مسالمت آمیز حل و فصل نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیح بیشتر دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما با اطمینانی که به خود دارید به کار ادامه دهید از لحاظ قانونی ادعای او بدون مدرک قابل قبول نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سوال شما دارای
جوانب متعدد و پاسخ های متفاوتی است جهت مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما واضح نیست .
البته ضرب المثل می گوید : طلا که پاک است چه منتش به خاک است