مشاوره حقوقی رایگان - عدول از رضایت محضری

سلام و درود بر شما بزرگواران علم و کرم.. منزل ما سرنبش و سه بر هستیم و فقط از یک سمت همسایه مجاور دارم
سوال: در صورتی که اجازه پیشروی به ملک مجاور ندهم در آینده آیا برای ساخت و تجدید بنا به رضایت محضری از مالک مجاور نیازی دارم. میدانم سوال خودخواهانه اما پرسش است.
ممنونم از توجه و صرف وقت بسیار ارزشمندتان در پاسخ.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بستکی داره در کجا باشه این ملک اگر در کلان شهر ها باشه رضایت همسایه ها نیاز است درغیر این صورت خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در صورتیکه مزاحمت برای همسایه باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورتیکه مزاحمت برای همسایه باشد بله

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورتیکه مزاحمت برای همسایه باشد بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پیشروی موجب مزاحمت برای همسایه باشد بله