مشاوره حقوقی رایگان - ببخشش مهریه

سلام .بنده با همسرم هیچ مشکلی ندارم و به دلیل علاقه زیاد به ایشان ، میخواهم مهریه خود را ببخشم ، ایا امکان بخشش مهریه فقط تا زمان زنده بودن همسر وجود دارد ، که اگر خدای ناکرده شوهر زودتر از زن از دنیا رفت ، به دلیل اختلافات موجود با خانواده همسر ، مهریه قابل پرداخت شود ؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بخشش مهریه در هر زمان وجود دارد چه در زمان حیات زوج و چه در زمان فوت وی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله امکان پذیر است . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر زوجه مهریه خود را ببخشد بعد از فوت زوج ، دیگر نمیتواند از ماترک زوج ، مطالبه مهریه نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا وقتیکه که شما مهریه را مطالبه نکنید برای ایشان مشکلی پیش نمی اید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

کار خطرناکیست. مهریه را در زمان حیات همسرتان مطالبه نکنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
در صورت بخشش پس از فوت نمی توانید از ماترک مطالبه نمایید