مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و مهریه

سلام خسته نباشید من حدود پنج سال پیش ازدواج کردم زنم هیچ وقت حرفم گوش نمی‌کرد همیشه خونه پدرش آبجی هاش میرفت بدون اجازه وقت از سر کار برمی گشتم خونه نبود همه کاری خونه رو خودم انجام میدادم پول خرج میذاشتم وقت می‌رفتم سر کار میامد پول می‌گرفت از خونه می‌رفت یک دختر 4 چهار ساله دارم که پیش زنم هست وقت سر کار بودم راهم دور بود فقط پنجشنبه ها خونه میامدم همون جوری یه مدتی گذاشت آخر هفته آمدم منزل که خونه رو خالی کرده رفته وسایل خونه رو بردن زیر زمین آبجش قایم کردن همه وسایل منزل رو خودم خریدم جهیزیه پدرش نبود دختره منو ام برده هرچه گفتم کجایی جوابمو منو ندادن من یک ماه دنبالش نرفتم بعدش یک مشکل برای من پیش آمد خارج از کشور رفتم کلا یک ماه رفتم خارج از کشور برگشتم به مادرش زنگ زدم گفتم. زنم کجا هست منو فوش توهین کردن گفتن ما کاری بهت ندارم بعدش مادرم رو فرستادم زنم گفتن من طلاقی غیابی گرفتم دیگه با پسرت زندگی نمیکنم حضانت دختره نمی‌دونم چیطوری گرفته منم کلا بیخیال شدم الان نامزد کردم زن قبلی من رفته شکایت کرده که شوهرم منو بچه رو ول کرده درخواست نفقه کرده درضمن خودش گفته بود قبلاً که من طلاق گرفتم الان من چیکار کنم که ممنون میشم منو راهنمایی کنین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر همسر شما طلاق نگرفته باشد اولین کار باید حتما نفقه گذشته را به حساب ایشان واریز نمایید و هر ماه هم به حساب ایشان واریز کنید بعد دادخواست الزام به تمکین را بدهید و بعد از صدور حکم به ناشزه بودن زوجه باید دادخواست تجویز ازدواج مجدد را اقامه نمایید و ..
جهت مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر طلاق نگرفته باشند می تواند اگر عقد نمودید طلاق بگیرد نفقه قابل مطالبه می باشد الزام به تمکین مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اولین اقدام نفقه گذشته را به حساب ایشان واریز نمایید و هر ماه هم به حساب ایشان واریز کنید بعد دادخواست الزام به تمکین بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نفقه گذشته را به حساب ایشان واریز نمایید و هر ماه هم به حساب ایشان واریز کنید بعد دادخواست الزام به تمکین بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
الزام به تمکین مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نفقه گذشته را به حساب ایشان واریز نمایید و هر ماه هم به حساب ایشان واریز کنید بعد دادخواست الزام به تمکین بدهید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا نفقه گذشته را پرداخت کنید و بعد دادخواست الزام به تمکین دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اولین اقدام نفقه گذشته را به حساب ایشان واریز نمایید و هر ماه هم به حساب ایشان واریز کنید بعد دادخواست الزام به تمکین بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از پرداخت نفقه گذشته و حال الزام به تمکین بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نفقه گذشته را پرداخت کنید بعد دادخواست الزام به تمکین دهید.