مشاوره حقوقی رایگان - بازپرس بدون احضار مظنون پرونده رو مختومه اعلام کرد

باسلام وخسته نباشید چندی قبل بین من ومردی بسیار مذخرف بحثی اتفاق افتادکه تهمت و توهین و تهدید چاشنی این بحث شدحتی فاکتورمن روگرفت پاره کرد وتعقیبم کرد من و تادرب منزلم.وتماس گرفت تهدیدهای وحشتناکی بزبون اورد دقیقاچهارشب بعد همین تهدیدی که بزبان اورده بود اجرایی شدفقط من چون صورتش پوشیده بود مطمین نبودم خودشه یانه. گفتم مظنونم. . همسایه هاگفتن این موتوری چهارشبه میادوبرمیگرده یعنی دقیقاهمون شبیکه روزش مشاجره وتهدیداتفاق افتاد منتهی پسرم احتیاط میکردوتوماشین میخوابید شبیکه دیگه نرفت بخوابه اومدن زدن شیشه های ماشینم رو اورد پایین شاکی شدم. سه تاشاهدبردم وهمه چیزرو گفتم. حتی ازمشاجره وتوهین های کتبی پیامکیش هم شاکی شده بودم متاسفانه بیماری کرونادرگیرم کردونتونستم برم دادگاه و تبرئه شد وبرای شکایت ازتخریب ماشینم دوباره همون بازپرس بود سوال وپرسش کرد وحتی ازش نخواستن یکباربیادتاکلانتری.باوجودسه تاشاهد. تهدیدهاییکه بزبون اورده وشاهدام شهاذت دادن. داشتن سوءسابقه.و عکس داغون شده ماشینم
صورت جلسه 110همون ساعت بازنوشته نداشتن ادله کافی تبرئش کردن. چرا؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به قرار بازپرس در مهلت ده روزه مقرر اعتراض کنید