مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه و طلاق توافقی

من خانمم 20میلیون جلو به عنوان مهر دریافت کرده که تو سند ازدواج هم قید شده و 40میلیون دیگر هم عندااستطاعس. این خانم اومد دادگاه که اقرار کرد مهرو تموم حقوق مالی خودش رو بخشیده.درصورتی که 20میلیون جلو که گرفته به بنده که زوج هستم پس نداده ومنم طلاق ندادم وچندین بار به خود خانوادش گفتم تا 20میلیون رو پس ندید منم طلاق نمیدم و طی یه اظهارنامه فرستادم که ظرف 48ساعت وقت دارن که 20میلیون پول رو پس بدن درغیر این صورت باید تموم خسارات بنده وازجمله پول منو پس بدن ولی پس ندادن منم رفتم داد خواست نوشتم که مطالبه وجه دستی ومطالبه خسارت تادیه اینجور چیزا که برای دوهفته دیگه وقت دادن که بریم شورا البته من نفقه خانمم رو پرداخت کردم چون ایشون نه تنها حاضر به پس دادن پول من نشد بلکه تقاضای نفقه هم کرده ومنم تقبل کردم بخاطر اینکه ازکلانتری اومدن وبه من دست بند زدن منم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است. می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوج نمی تواند مهریه ای که به زوجه داده پس بگیرید مگر با موافقت زوجه
زوج مکلف است که تمام مهریه زوجه را پرداخت نماید
و شکایت شما به نتیجه ای نخواهد رسید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اظهارنظر دقیق نیاز به بررسی مدارک دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما نمی توانید مهریه ای که به زوجه داده پس بگیرید مگر با موافقت زوجه شماباید که تمام مهریه زوجه را پرداخت نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بستگی به مفاد توافق دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما تکراری است