مشاوره حقوقی رایگان - حریم نهر اختصاصی

با سلام،
احتراماً، نهر اختصاصی به چه معنی است؟ اگر نهری از میان ملک دو نفر برای رساندن آب به شخص ثالث استفاده شود، آیا این نهر میتواند نهر اختصاصی محسوب گردد؟ و آیا اگر نهری اختصاصی تشخیص داده شد، فاقد حریم خواهد بود؟ پیشاپیش از پاسخ جابعالی سپاسگزارم.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ سوال شما در تخصص کارشناس رسمی این رشته می باشد
علی ایحال آیین نامه زیر مطالعه گردد :
آیین نامه مربوط به بستر و حریم رودخانه ها، انهار، مسیلها، مردابها، برکه های طبیعی و شبکه های آبرسانی، آبیاری و زهکشی مصوب 79/8/16

قسمتی از این آیین نامه :
کانال، انهار، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و انهار طبیعی و احداثی واقع در
داخل مزارع و باغها تا مساحت یکصد هکتار که برای آبیاری‌همان مزارع و باغها مورد
استفاده است، دارای حریم نیستند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر با شرایطی خاص ، شخص ثالت دارای حق ارتفاق محسوب میشود و همسایه نمی تواند مانع عبور اب بشود مگر حق عبور اب ، جدیدا و با اذن همسایه ایجاد شده باشد و ..

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شخص ثالث دارای حق ارتفاق است و باید حقوق او رعایت گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شخص ثالث دارای حق ارتفاق است حق وی لازم الرعایه می باشد