مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در حین کار

با سلام. بنده در شرکتی دچار حادثه شده که منجر به پیچ خوردگی پای راست وپارگی لیگامان پا وپارگی دیسک کمر شدم که برای دیسک مورد جراحی باز قرار گرفتم. والان نظر دکتر متخصص اینه که باید مچ پا هم عمل جراحی شود. حادثه در سال 98 اتفاق افتاده و تا الان بنده درگیر مداوا هستم. اقامه دعوی کردم ولی برای من یک و نیم صدم ارش دیه در نظر گرفتن. سوالم اینه که آیا واقعا با این همه صدمه وطول درمان طولانی مدت و هزینه سنگین که انجام دادم این رای درست میباشد؟

پاسخ ها :

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام باید رای را ببینم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دادخواست مطالبه خسارت و هزینه درمان بدید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه خسارت مازاد بر دیه بدهید و در صورت نیاز به بررسی بیشتر نوع دعوا از پنل مشاوره تلفنی استفاده بفرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر دیه شما خیلی بیشتر خواهد شد باید موضوع بررسی گردد
شما میتوانید دادخواست مطالبه هزینه های درمان اضافه بر دیه را مطرح نمایید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام
دادخواست مطالبه خسارت مازاد بر دیه بدهید و در صورت نیاز به بررسی بیشتر نوع دعوا از پنل مشاوره تلفنی استفاده بفرمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام دادخواست مطالبه خسارت مازاد بر دیه بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست مطالبه خسارات مازاد بر دیه مطرح نمایید