مشاوره حقوقی رایگان - آیا محاکمه مجدد به بهانه تکشف قبوض جدید وجاهت قانونی دارد؟

بنده خدایی سال 91_92 تعدادی قبض مالیاتی رو جعل کرده و مبالغ قبوض رو برا خودش برداشت کرده بود. اداره مالیاتی برعلیه ش شکایت کرده و و ایشان رو محکوم به جعل و استفاده از سند مجعول و کارشناسی موضوع ماده 600 قانون مجازات کردن و متعاقب حکم اجرا شد. حال بعد از دوسال از تاریخ حکم مجدداً اداره مالیاتی به بهانه ی پیدا کردن تعدادی قبض مالیاتی مربوط به همان زمان شکایت مجدد کرده و دادگاه دوباره ایشان رو به جرم اختلاس تعقیب کیفری کردن. در صورتی جرم همان جرم قبلی قضاوت شده است. آیا دادگاه اجازه تعقیب کیفری ایشان رو داره به نظر جنابعالی؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر اسنادجدید باسد،بلی.یاالله

یک وکیل

با سلام بله امکانپذیر است

یک وکیل

بله. کشف قبوض جدید موجب شکایت مجدد اداره مالیات است و کاملا قانونی می باشد

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

با نظر همکار محترم سرکار خانم جرجانی موافق هستم