مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو برای مهریه

سلام برای مشاوران عزیز
شوهرم یک ماشین با ارزش 100 میلیون دارد و من آن را برای مهریه توقیف کردم یعنی توقیف سندی کردم هنوز توقیف فیزیکی نکردم و الان شوهرم گهگاهی با آن وسیله مسافرکشی میکند بدون آنکه در یک موسسه باشد آیا شوهرم میتواند آن وسیله از توقیفی بردارد ؟
آیا من میتوانم آن وسیله را به عنوان نفقه هم بگیرم؟
چون دو فرزندم با من زندگی میکند و هنوز 6 تا 7ماه خرجی به من نداده است
ممنون از پاسخهای شما مشاوران عزیز

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقتی بابت مهریه توقیف شده چه دلیلی بابت نفقه توقیف کنید.
اگر مدارک مربوط به مسافر کشی نداشته باشد نمی تواند رفع توقیف کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به هر حال که توقیف کردید چه فرقی دارد بابت نفقه باشد یا مهریه اگر شوهر شما ثابت کند وسیله کار و امرار معاش ماشیبن است و شغل دیگری ندارد رفع توقبف امکان دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توقیف کردید چه فرقی دارد بابت نفقه باشد یا مهریه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر خودرو رفع توقیف نخواهد شد مگر زوج اثبات نماید که خودرو ، وسیله امرار معاش ایشان است
بله

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تنها وسیله امرار معاش باشد مستثنیات دین محسوب خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خودرو جزو مستثنیات دین است وقتی برای مهریه توقیف شده نیازی نیست برای نفقه هم توقیف کنید مگر اینکه ارزش ماشین بیشتر از مهریه شما باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صرفا اگر اثبات نماید تنها وسیله امرار معاش است می تواند رفع توقیف نماید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر شغل اصلی اش رانندگی نباشد ، توقیف میشود.

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

وقتی که برای مهریه توقیف شده لزومی ندارد که برای نفقه توقیف شود. اگر همسرتون بتونه ثابت کنه که تنها وسیله امرارمعاش هست امکان رفع توقیف وجود دارد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. به صورت فیزیکی نیز توقیف نمایید. در صورتی که همسرتان ثابت کند که ماسین وسیله امرار معاش می باشد میتواند حکم رفع توقیف بگیرد. ضمنا جهت نفقه معوقه خود و فرزندانتان میتواند دادخواست دهید. و ایشان ملزم ب پرداخت خواهند شد

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

باسلام
اولا نمیتواند.
ثانیا این عمل جرم بوده و قابل مجازات میباشد.
ثالثا برای دریافت مکالمات نیاز به دستور مقامات قضایی میباشد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
اگر تنها وسیله معاش وی باشد خیر