مشاوره حقوقی رایگان - مدارک جعلی

باسلام و خسته نباشید
بنده خودرویی رو قولنامه کردم و وکالت بدون تاریخ تعویض پلاک از فروشنده گرفتم حال پیش از اقدام به تعویض پلاک متوجه شدم که مدارک خودرو غیر و گویا اسقاط شده روی این خودرو گذاشته شده ضمنا دست قبل از فروشنده به من برگ سبز با مشخصات فعلی داشتن که به بنده ارائه شده حال میبایست چیکار کنم آیا هنگام تعویض پلاک مشکل ساز خواهد شد یا در صورت فروش به غیر تبعات قانونی مشمول حالم خواهد شد. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله مشکل پیش میاد.
از پلیس راهور پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مشکل قانونی دارد و جرم است و تعویض پلاک امکان ندارد و شما باید با ارسال اظهارنامه مبنی بر فسخ خودرو برای فروشنده ارسال نمایید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بیع را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مشکل ساز خواهد بود نسبت به فسخ و مطالبه من و خسارات اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله مشکل ساز میشود برای فسخ معامله اقدام کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر دارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام دارای اشکال است لذا می توانید از طریق پلیس راهور پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما نمیتوانید پلاک را تعویض و سند بزنید باید خیلی سریع اظهارنامه فسخ بدید و معامله را فسخ کنید

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

بله قطعا در هنگام تعویض پلاک به مشکل برمیخورید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله دارای اشکال است شما می توانید از طریق پلیس راهور پیگیری نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

این عمل جرم است. مشکل قانونی دارد. قطعا در تعویض پلاک به مشکل می‌خورید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بله حتما با مشکلات قانونی مواجه خواهید شد. بهتر است جهت فسخ اقدام کنید.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام مشخص نیست چه موردی مدنظرتان هیت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله دارای اشکال است شما می توانید از طریق پلیس راهور پیگیری نمایید

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام بله مشکل دار خواهد بود. از راهور پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در خواست فسخ معامله را دهید زیرا نمیتوانید تعویض پلاک و سند بزنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

معامله را فسخ ثمن و خسارات را مسترد کنید