مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق جزای نقدی بدل از حبس تعزیری

باسلام
در دادگاه بدوی در برابر اتهام توهین برای من یک ابلاغیه یه مضمون زیرآمده
"بزه انتسابی محرز بوده و مستندا به ماده 608 قانون مجازات اسلامی و بند ج ماده 1 قانون کاهش مجازات حبس تعزیری و تصویب نامه مورخ 8/11/1399 هیات وزیران به پرداخت شصت میلیون ریال جزای نقدی محکوم می نماید و باتوجه به فقدان سابقه کیفری و در اجرای بند پ و ت ماده 40،46،48،52از قانون مجازات اسلامی مصوب 92 مجازات مورد حکم راجع به متهم به یکسال معلق می شود تا در صورت عدم بزه عمدی از جمله بزه های ماده 52 از سوابق کیفری وی حذف و بلااثر والا به همراه مجازات بزه اخیر اجرا گرددو بدین نحو اعمال تخفیف می نماید را ی صادره حضوری و ظرف 20 روز قابل تجدید نظرخواهی در محاکم تجدید نظر استان است."
حال سوال من این است
1-شش میلیون را باید به حساب دولت بریزم یا پرداخت آن هم اگر جرمی صورت نگیرد کنسل شده است؟
2-آیا من اعتراض بدهم بنظرتون بهتر نیست؟
3-به کجا اعتراض بدم جضوری همان دادگاه برم یا دفاتر قضایی؟
4-اگر طرفم که به او توهین شده رضایت بدهد باز باید خسارات 6 میلیون یا خسارات دادرسی را پرداخت کنم؟
5-اگر طرف رضایت بده از سابقه ام پاک می شود؟
ممنون از صبرتون در خواندن متن طولانی من

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود جهت مشاوره های طولانی از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شش میلیون نیز معلق شده و اگر ظرف یکسال مرتکب جرم نشوید کلا منتفی و بلااثر می شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جزای نقدی شما تعلیق گردیده است و اگر در مدت تعلیق مرتکب جرم دیگری نگردید کلاً محکومیت شما رفع خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شش میلیون نیز معلق شده و اگر ظرف یکسال مرتکب جرم نشوید کلا منتفی و بلااثر می شود.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

جزای نقدی تعلیق شده و در صورتیکه مرتکب جرم دیگری نشدید محکومیت رفع میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله تعلیق شده و اگر طی یکسال مرتکب جرمی نشوید حذف میشود. اگر قصد اعتراض دارید به دادگاه تجدیدنظر از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله جزای نقدی باید به حساب دادگستری واریز شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

جهت مشاوره های طولانی از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
جزای نقدی تعلیق شده است و اگر ظرف یکسال مرتکب جرمی نگردید حذف می گردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام جزای نقدی به تعلیق درآمده و چنانچه مجدداً مرتکب جرم شوید اجرا می شود