مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام
در مورد چک های جدید به عنوان مثال یک مورد چک از فردی بابت حساب گرفته شده و صاحب چک آن را ثبت نکرده و تاریخ چک سررسیده اما چک پس از بردن به بانک در سامانه ثبت نیست به چه شکل میشود شکایت کرد لطفا پاسخ دهید مچکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به این که چک های صیادی بایستی در سامانه ثبت و تایید گردد لذا در صورتی که چنین اقدامی صورت نپذیرفته بانک تکلیفی به پرداخت وجه چک یا صدور گواهی عدم پرداخت نخواهد داشت و صرفا می تواند به عنوان سند عادی با تقدیم دادخواست حقوقی مطالبه وجه چک را درخواست نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید به دفترخدمات الکترونیک قضائی مراجعه کرده و دادخواست مطتلبه وجه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که چنین اقدامی صورت نپذیرفته بانک تکلیفی به پرداخت وجه چک یا صدور گواهی عدم پرداخت نخواهد داشت و صرفا می تواند به عنوان سند عادی با تقدیم دادخواست حقوقی مطالبه وجه چک را درخواست نمایید