مشاوره حقوقی رایگان - شهادت

باسلام،چندماهه پیش،من میخواستم یه ماشین بخرم قسطی،ازیه نمایشگاه که دوستم بود و قبلا هم یه مقدار ازم طلبکاربود، من پیش خودم فکر کردم که اگه تنهابرم یا خودم کارت بکشم پولمو میخوره، آخه امروز اگه کارت میکشیدم ،فردا میخواست ماشینو بیاره،پس به پسرعمه ام هماهنگ کردم که گفتم بریم و کارت هارو دادم به پسرعمه ام که اونجا کارت بکشه،من به نمایشگاهی گفتم که ماشین ماله منه اما پولشو از پسرعمه ام قرض کردم،اونم کارت رو کشید گفت برو بعدازظهر بیا ماشینو ببر،درصورتی که هم ماشین هم پول برا من بود،دیگه خبری نشد ازش و هربار میپیچوند،ماهم رفتیم شکایت کردیم،چون کارت رو پسرعمه ام کشیده بود(شد شاکی)منم شدم شاهد،رفتیم شورا و شوراگفت که شاهد باید بیاد،منم رفتم وگفت برگه شهادت رو پر کن،همینکه داشتم پرمیکردم چشمم خورد به نوشته بالای صفحه که نوشته بود سوگندمیخورم به خد که دروغ نمیگم،آیا من شهادت دروغ دادم؟و قاضی شورا گفت بنویس که فقط واسطه بودی ،واینکه بعداز چند روز رفتم پیش همون شورا و گفتم پول ماله خودم بوده و واسطه وشاهد نبودم،چون ازم پول میخواسته گفتم پسرعمه ام شکایت کنه ،و اون هم گفت که خودت با نمایشگاهی باهم کناربیاین،ورفتم‌پیش منشی گفتم پرونده رو نفرست دادگاه،اما گفت پرونده رو فرستادیم دادگاه،چندوقت بعد رفتیم دادگاه و پسرعمه ام اطلاع نداشت من رفتم شورا،اون خودش تنهایی رفت داخل و وقتی برگشت گفت که احتمالا پرونده رد میشه چون کلاهبرداری شکایت کردیم،بایدمطالبه طلب شکایت میکردیم،بعدازچند وقت هم فکرمیکنم پرونده بسته شده،چون ماکلاهبرداری شکایت کردیم،بایدمطالبه طلب شکایت میکردیم،الان من وسواس فکری گرفتم که میترسم گناه کرده باشم که برگه شهودی رو پر کردم،واینکه آیا لازم هست برم خود دادگاه و ماجرا رو بگم؟؟و اینکه آیا شهادت دروغ بوده؟لطفا راهنمایی کنین تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بر اساس مشاهدات دیداری و شنیداری شهادت داده ایید لذا شهادت دروغ محلی از اعراب در موضوع شما ندارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بر اساس مشاهدات دیداری و شنیداری شهادت داده اید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

کارت و پول خودتان بوده شکایت مطالبه طلب کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بر اساس مشاهدات دیداری و شنیداری شهادت داده اید