مشاوره حقوقی رایگان - واخواست سفته

سلام 3فقره سفته 20میلیون تومانی ک جمعا 60میلیون می‌باشد از کسی دارم و ایشان ب تعهدات خود عمل نکرده و مامور هم در خونه اش رفته و ابلاغ کرده و برای دی ماه وقت دادگاه داریم خاستم‌بدونم ب پولم‌میرسم؟ یا احتیاج ب وکیل دارم؟ در ضمن بنده مبلغ 23میلیون ب ایشان داده و ایشان 60تومن سفته ب من داده اند ک بقیه اش سود پولی بوده ک توافقی بوده خاستم بدونم‌ اگر ایشان ثابت کند ک بقیه پول سود یا نزول بوده من باید چیکار کنم؟ تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر اثبات شود معامله ربوی بوده که باطل ومجازات در نظر گرفته می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ربا برای ربا دهنده و ربا گیرنده هر دو جرم است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

ربا برای ربا دهنده و ربا گیرنده هر دو جرم است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ربا برای ربا دهنده و ربا گیرنده هر دو جرم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ربا برای ربا دهنده و ربا گیرنده هر دو جرم است .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ربا برای ربا دهنده و ربا گیرنده هر دو جرم است