مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

سلام با توجه به صدور حکم طلاق به نفع زوجه چند سوال داشتم... برای قطعیت حکم حتما باید مراحل تجدیدنظر و فرجام خواهی را بگذراند ...؟؟؟
و اینکه چقدر زمان میبرد این مراحل برای اینکه زن بتواند برای ثبت طلاق به دفاتر طلاق برود.

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام اگر حکم حضوری بوده باشد باید موعد تجدیدنظر خواهی یعنی 22رپز از تاریخ ابلاغ دادنامه سپری و در صورت غیابی بودن نیز باید مواعد واخواهی و تجدید نظر و فرجام یعنی 66روز سپری گردد تا صیغه طلاق در دفتر خانه اجرا گردد.

یک وکیل

با همکار محترمه همنظر هستم

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

اگر بتونید رضایت طرف دیگر را برای اسقاط حق تجدیدنظر و فرجام خواهی بگیرید لزومی به سپری کردن مواعد قانونی ذکر شده نخواهید داشت.

مریم عباسی

سرکار خانم مریم عباسی :

لازمه ی ثبت طلاق در دفترخانه قطعیت حکم بوده که آن هم اتفاق نمیفتد مگر با گذشتن مواعد مورد ذکر

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر در رای حق تجدیدنظرخواهی وفرجام خواهی راسلب وساقط کرده باشید رای قطعی است والا بایدمدت اعتراض به رای تمام شود
بعدازقطعیت رای اگرطلاق توافقی باشد گواهی عدم امکان سازش سه ماه از تاریخ قطعیت رای مدت داردکه به دفاترطلاق مراجعه کنید واگرهم رای دادگاه طلاق به درخواست زن باشد وحکم طلاق صادرشده باشد شش ماه مهلت دارد تابه دفترطلاق مراجعه کنید