مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام
من میخوام از خانمم جدا بشم به صورت توافقی، خانم بنده وکیل دارن ولی من ندارم حالا وکیلشون به بنده گفته که من باید برم درخواست طلاق بدم، من اگه برم این کارو بکنم بعد برا من مشکلی پیش میاد یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر خانم وکیل اخذ نموده خود وکیل می تواند انجام دهد بدوا بایستی جهت جلسات مشاوره از سایت تصمیم نوبت اخذ نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست طلاق توافقی ارائه کنید مشکلی پیش نمی آید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید توافقنامه تنظیم کنید و در آن قید کنید که درخواست طلاق از طرف زوج طبق توافق طرفین بوده و آن توافقنامه را پیش خودتون نگه دارید و سپس دادخواست طلاق دهید تا بعدا مشکلی پیش نیاد اگر وکیل زوجه در جلسه حاضر شده و اعلام کرد که مهریه و سایر حقوق مالی را بذل می کند شما نیز قبول بذل کنید اگر مراجعه نکردند و در جلسه حاضر نشدند دادخواست خود را استرداد کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست طلاق توافقی ارائه کنید مشکلی پیش نمی آید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست طلاق توافقی ارائه کنید مشکلی پیش نمی آید