مشاوره حقوقی رایگان - حق اشرافیت

با سلام زمین به مساحت 500 متر بصورت قانونی به دو قطعه 244 و 192 متر مربع و ایجاد کوچه بن بست اختصاصی با عرض 4 در 16 متر به منظور راه ورودی هر دو قطعه تفکیک و اسناد آنان نیز اخذ شده است. حال قطعه 192 متری برابر پروانه ساختمانی اخذ شده از شهرداری یک باب ساختمان دو طبقه در سال 1398 که در کوچه اختصاصی دارای راه ورودی و پنجره می باشد ا حال اخیراً همسایه غربی ملک نه مالک قطعه 244 متری اعتراض نموده که پنجره های ساختمان شما بر ساختمان من اشرافیت دارد در نظر دارند طرح دعوی نمایند آیا این حق را دارند . با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

موضوع نیازمند بررسی دقیق تر و معاینه محل و پروانه ساخت و غیره می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید