مشاوره حقوقی رایگان - سلام موضوع رابطه نامشروع

من از همسرم بابت رابطه نامشروع شکایت کردم و قرار شد توافقی بدون مهریه جدا بشیم . وقتی من رضایت دادم ایشون زد زیر حرفش و درخواست مهریه داره ..الان از دادگاه ابلاغیه امده که برای تصمیم نهای برم دادگاه ایا میشه رضایت پس بگیرم و شاکی پرونده باشم . و مدرک و عکس جدیدی دال بر رابطه . در دست داشته باشم .میشه پرونده دنبال کنم ..ممنون میشم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .خیر رجوع از گذشت مسموع نیست.واگر قرار موقوفی تعقیب صادر شود اعتبار امر مختومه دارد ونمی توان شکایت کرد.شما بایستی توافقات خودرا در پرونده صورت جلسه می شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرار صادر نشده باشد می توانید با ارائه مدارک پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ولی میتوانید به دادگاه مراجعه و مدارک جدید خود را ارائه بدهید و ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر ولی میتوانید به دادگاه مراجعه و مدارک جدید خود را ارائه بدهید و ..