مشاوره حقوقی رایگان - عفو خودرو در تعزیرات

سلام تنها راه حل عفو خودرو کالای قاچاق چیست که از تعزیرات هم ضبط کالا کرده و هم جریمه وضبط خودرو به نفع دولت واز کینه ای بودن مامور وگذارش بد در پرونده و باتیر اندا زی ومخدوشی پلاک اعلام شده ورای قطعی شده چتور میشه درخواست کرد برای عفو ایا شامل عفو میشه در قانون یا خیر تنها راه ازادی خودرو چیه لطفا راهنمایی کنید چون احرای احکام حسابم رو بسته باید چیکار کنم با این شرایط

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال شما نیاز به گفت و گو دارد لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید