مشاوره حقوقی رایگان - قرار جلب به دادرسی

باسلام از شخصی به دلیل کلاهبرداری و فروش مال غیر شکایت کردم و در نهایت شخص متهم به قرار به جلب دادرسی است اگر متهم در دادگاه حضور پیدا نکند و قاضی حکم جلب را صادر کند خود کلانتری متهم را دستگیر میکند یا من باید ردیابی کنم مخفیگاه متهم را و به کلانتری اطلاع بدهم باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید جهت جلب و دستگیری متهم با مامورین همکاری نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در جلب به دادرسی نوعی جلب عادی محسوب می شودشما مکان ومخفی گاه متهم را اطلاع می دهیدانها جلب واحضار می نمایند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر محکوم شود به ضامن یا وثیقه گذار اعلام می شود که متهم را حاضر کند.
به هر حال شما نیز در صورت صدور حکم جلب باید متهم را پیدا کنید.

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام پرونده با قرار جلب به دادرسی به دادگاه ارسال طرفین اضار درصورت عدم حضور دادگاه مبادرت به صدور رای می نماید در صورت قطعیت دادنامه شما از اجرای احکام کیفری دادسرا درصورت عدم حضور محکوم علیه برای اجرای حکم دسنور جلب میگیرین وبامعرفی محل سکونت ویا مخفی گاه محکوم علیه جلب ومعرفی میشود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

باسلام. اجرای حکم جلب بدبن صورت است که شماباید پیگیر مکان محکوم علیه پرونده باشید و به محض اگاهی از حضور وی در هر مکانی بااستناد به حکم جلب صادره ازکلانتری درخواست مامور میکنید و ایشان توسط مامور جلب میشوند..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شما باید محل اختفاء متهم را مشخص کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قرار جلب به دادرسی اینکه شما فکر می‌کنید نیست بلکه یک مرحله از مراحل رسیدگی است که پرونده از دادسرا به دادگاه می رود و در آنجا حکم صادر می‌شود.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما مکان ومخفی گاه متهم را اطلاع می دهیدانها جلب واحضار می نمایند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

جهت جلب با مامورین همکاری کنید ‌‌.قرار جلب به دادرسی یعنی پرونده از دادسرا به دادگاه رفته‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما باید محل اختفاء متهم را مشخص کنید