مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی

باسلام و خسته نباشید، دوماه پیش مزاحمت برای من ایجاد شده ، الان بازپرس دستور نقطه زنی دادن، چه چیزی در نقطه زنی مشخص میشه؟ چون متهم میگه گوشی من گم شده و اطلاع ندارم وسیم کارت هم مشخص نیست مال کیه، ممنون میشم راهنمایی کنيد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر گوشی همراه باشه نقطه ای که رفت و آمد داشته رو نشون میده.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر گوشی فعال باشد با نقطه زنی مشخص می گردد که موقعیت مکانی شخص استفاده کننده از گوشی در کدام منطقه واقع گردیده است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه گوشی فعال و همراه باشد نقطه زنی مشخص میشود که موقعیت مکانی در کدام قسمت است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اقدامات كشف جرم و در تخصص پليس علمي ناجا است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مکقعیت مکانی گوشی اگر فعال باشد مشخص می شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
موقعیت مکانی مشخص می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام در صورتیکه گوشی فعال و همراه باشد نقطه زنی مشخص میشود که موقعیت مکانی در کدام قسمت است

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

در صورت فعال بودن گوشی با نقطه زنی موقعیت مکانی مشخص میشود

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

مکان هایی که تردد در آنجا صورت گرفته به علاوه تماس های دریافتی و گرفته شده از این طریق معلوم میگردد.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. درصورت فعال بودن گوشی و خط موقعیت مکانی شخص استفاده کننده از گوشی مشخص میشود.بهتر است صبور باشید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

درصورت فعال بودن گوشی و خط موقعیت مکانی شخص استفاده کننده از گوشی مشخص میشود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در نقطه زنی مکان هایی که شخص در آنجا تردد داشته مشخص می‌شود. با استعلام از مخابرات لیست تماس‌ها و پیام های ورودی و خروجی مشخص می‌شود و سپس با توضیح از آنها مشخص می‌شود واقعا چه شخصی از آن شماره استفاده کرده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام آخرین مکانی که گوشی فعال بوده مشخص میشود