مشاوره حقوقی رایگان - بنام ماشین پراید

سلام خسته نباشید. من ماشین خریدم تمام مدارک ماشین دست خودم ماشین نفر چهارم خودم نفر اول تمام مدارک به اسم ایشان هشت دوم قولنامه محضری سوم من از او گرفتم از دوم قولنامه فروش داره من هم جمعه خریداری کردم من قولنامه فروش دارم قرار بود فردا بیاید کارهای ماشین انجام بدهم نیامد از آن موقع 5 سال گذشته پانصده هزار تومان مانده سند به نام بزنه نیامد می بخشید اول سند و تمام مدارک به اسم اول دوم وکالت محضری داره سوم کسی من از او گرفتم قولنامه از دوم داره از پیش خودم گم شده و اخر خودم آقای قولنامه دارم می بخشید شرمنده شما را حرفهایم گیج کردم به من توضیح دهید چگونه ماشین بنامم بزنم شرمنده؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دادخواست الزام به تنظیم سند به ظرفیت شخصی که ماشین به اسم اون شخصه و از ایشان خریداری شده است چون گنگ توضیح دادید باید حتما با وکیل تماس بگیرید تا راهنمایی درست انجام شود